Jump to Navigation

Toiminta

Kaiskun Kävijöiden toiminta koostuu lippukunnan yhteisistä tapahtumista sekä ryhmien omista retkistä ja viikkotoiminnasta. Lisäksi osallistumme Järvi-Suomen partiopiirin ja Suomen Partiolaisten tapahtumiin ja teemme yhteistyötä paikallisten lippukuntien kanssa. Lippukunnan tapahtumia ovat:Pilkkikisat

Pilkkikisat ovat vuoden ensimmäinen tapahtuma joka järjestetään Latvajärvellä helmikuussa. Latvajärvi ei ole tunnettu runsaista kalansaaliistaan, mutta Kaiskun Kävijöiden pilkkimestaruus on arvostettu ja haluttu saavutus.


Talvileiri

Talvileirillä hiihdetään, lasketaan mäkeä ja opetellaan talviretkeilyssä tarvittavia erätaitoja.


Kevätleiri

Kevätleiri on sudenpennuille ja seikkailijoille suunnattu viikonloppuleiri. Leiri järjestetään Sikrenvaarassa tai jossain muussa leirikeskuksessa. Leirillä pidetään hauskaa pelaamalla ja leikkimällä sisällä ja ulkona.


Kesäleiri

Vuoden päätapahtuma. Viiden päivän mittainen kesäleiri järjestetään partiomajalla Latvajärvellä. Leirillä suoritetaan vuosittain vaihtuvan teeman mukaisia aktiviteetteja sekä uidaan ja melotaan.


Lippukuntakilpailut

Lippukuntakilpailu on leikkimielinen kisa, jossa testataan opittujen taitojen lisäksi kilpailijoiden nokkeluutta sekä valmistaudutaan piirin partiotaitokilpailuihin. Kilpailussa on oma sarja myös aikuisvartioille. Menneitä lippukuntakisoja:

Munaravi 2015
Päreet palaa 2016
Pitkä Kakku 2017
Yhtä Sirkusta 2018


Itsenäisyyspäivän juhla

Itsenäisyyspäivänä lippukunta kokoontuu soihtukulkueeseen, joka kulkee Kontiolahden kylän läpi sankarihaudoille. Kulkueen jälkeen annetaan partiolupaukset ja muistetaan ansioituneita partiolaisia ja tukijoita.Main menu 2

by Dr. Radut.